Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel aan zee

A

Home

 

Hotel Restaurant ’t Klokje - Renesse (ZLD)

Ideaal gelegen op 250 meter van het prachtige strand en de Noordzee vindt u Hotel-Restaurant ’t Klokje. U wordt gastvrij ontvangen door de eigenaars en hun professionele team. Door de vele faciliteiten zoals een binnen-zwembad, sauna, solarium en fitness kunt u heerlijk (sportief) ontspannen. Het bruisende stadje Renesse vindt u op 2 km afstand.
De omgeving biedt veel mogelijkheden voor zowel kinderen als volwassenen. Prachtige fietstochten door de duinen en over geheel Schouwen-Duivenland. U kunt de prachtige historische stad Zierikzee bezoeken of de stormvloedkering met “Waterland Neeltje Jans”.
Surfen, zeilen, paardrijden, tennis, vissen enz. Alles is mogelijk.
Hotel ’t Klokje beschikt over 2 eigen parkeerterreinen.

Informatie   T 0111 461214   www.hotelklokje.nl

Hotel Restaurant 't Klokje Hotel Restaurant 't Klokje

Hotel-Restaurant

Hotel Conferentiecentrum Zonne - Noordwijk aan Zee (ZH)

Een bijzonder hotel. Hotel Zonne is een hotel waar je heerlijk kunt eten, maar ook efficiŽnt kunt vergaderen. Niet te klein, niet te groot.
Stijlvol, sfeervol... en dichtbij zee. Een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Of u nu komt voor een strandvakantie, familieweekend, high tea of vergadering. Noordwijk bevindt zich op 35 km van Den Haag en 40 km van Amsterdam. Het strand ligt op een steenworp afstand. Al na 100 meter lopen staat u met uw voeten in de zee. Enkele van onze kamers hebben uitzicht op zee. De anderen kijken uit op een rustige villawijk, waarin het hotel ligt, omringd door terras, tuin en tennisbanen. Heeft u zin in drukte? Het levendige (uitgaans)centrum van Noordwijk bereikt al u na een kleine tien minuten lopen.

Informatie   T 071 3619600   www.hotelzonne.nl

Hotel Zonne Hotel Zonne

Hotel-Restaurant

Home