Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Drenthe

A

Home

 

Hotel Restaurant De Schoap´n Drift - Exloo

Dit kleinschalig, familiar, knusse hotelletje staat in het karakteristieke dorpje Exloo. Exloo ligt in het oosten van de schitterende provincie Drenthe. Omgeven door eeuwenoude bossen, uitgestrekte heidevelden, grillige zandverstuivingen en vele meeuwenvennetjes. Het hotel is rustiek gelegen aan de rand van het bos en op loopafstand van een prachtig heidegebied. Op de terrassen in de fraaie tuin kunt u heerlijk op adem komen na een verkenningstocht door de omgeving. Het interieur is ronduit smaakvol.
Het restaurant is doorgaans goed voorzien van groen en bloemen. In de keuken worden de gastronomische gerechten met zorg bereid.

Informatie   T 0591 549030   www.schoapendrift.nl

Hotel De Schoap 'n Drift Restaurant De Schoap 'n Drift

Hotel-Restaurant

Hotel Restaurant De Stobbe - Ruinen

Eigenlijk is elk jaargetijde een bezoek aan Ruinen waard. Ons hotel biedt u dan ook volop mogelijkheden om eropuit te trekken. Fietsen, golfen, wandelen,nordic walking, musea, huifkartochten, bootje varen en shoppen. Door de unieke ligging is De Stobbe altijd een goed vertrekpunt! De hotelkamers bieden alle comfort die u van een 3-sterren hotel mag verwachten. De huiselijke sfeer en warme inrichting zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt. De kamers op de verdiepingen zijn per lift bereikbaar.
Het restaurant is sfeervol en gezellig ingericht. In deze entourage biedt De Stobbe u een rijke variatie aan heerlijke gerechten en seizoenspecialiteiten.

Informatie   T 0522 471224   www.stobbe.nl
 

Hotel De Stobbe Hotel De Stobbe

Hotel-Restaurant

Hotel-Restaurant Doldersum - Doldersum

Hotel Doldersum is een unieke stek in Drenthe om heerlijk tot rust te komen en met volle teugen te genieten van deze prachtige omgeving. U kunt vanuit het hotel heerlijke wandel-en fietstochten maken door Nationaal park Drents-Friese wold, één van het grootste natuurgebied van Nederland.
We hebben 16 romantisch-landelijk ingerichte hotelkamers. De meeste kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een heerlijk terras waar U fijn kunt genieten van het prachtige vrije uitzicht.
Alle stijlvolle kamers zijn ingericht met zeer goede boxspringbedden, flatscreentelevisie, een zitje en alle kamers hebben een eigen badkamer met douche,toilet en wastafel.

Informatie   T 0521 388 012   www.hoteldoldersum.nl
 

Hotel-Restaurant Doldersum Hotel Doldersum

Hotel-Restaurant

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst
De Schiphorst (Meppel)

De Havixhorst is een havezathe gelegen op een landgoed in de gemeente Meppel in de provincie Drenthe. Het oorspronkelijke landhuis is nu in gebruik als Châteauhotel en -restaurant. Van oudsher vestigden Drentse boeren zich op de zandhorsten langs het riviertje de Reest.
Één van de oude hoeves overtrof de andere al snel in macht en aanzien.

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst is in alle opzichten een inspirerende plaats. Hier is volop aandacht voor authenticiteit in cultuur, gastronomie, historie en natuur. Een genot voor alle zintuigen.
De streekgebonden producten en kruiden waarmee de keukenbrigade gerechten bereidt, maken de menukaart tot een wel zeer exclusieve belevenis. Een toplocatie voor gastronomieminnend Nederland! Maar ook voor uw feest is De Havixhorst de ideale plaats.

Informatie   T +31 (0)522 441 487   www.dehavixhorst.nl
 

Hotel Restaurant De Havixhorst Hotel Restaurant De Havixhorst

Hotel-Restaurant

Home