Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Groningen

A

Home

 

Resort Hotel Landgoed Westerlee - Westerlee

In het oosten van de provincie Groningen, in het prachtige Oldambt, is er nog een schitterend onontdekt stukje Nederland met prachtige kwelders, veengebieden, uitgestrekte graslanden, bossen en mooie vestingstadjes. Te midden van dit rustgevende gebied ligt Landgoed Westerlee, 25 min. vanaf de bruisende stad Groningen. Hier vindt men nog de rust en nostalgie uit het verleden. In dit persoonljke wellness resort, staat een ontspannen, culinair verblijf voorop. Als onze hotelgast kunt u gratis gebruik maken van onze sauna en buitenzwembad. Het buitenzwembad is gesloten in de periode oktober tot en met april.
In Restaurant ’t Heerehuys kunt u proeven en genieten van de smaken die het Groninger land te bieden heeft.


Informatie   T 0597-433082   www.hotelresortlandgoedwesterlee.nl
 

Resort Hotel Landgoed Westerlee Resort Hotel Landgoed Westerlee

Hotel-Restaurant

Hotel Restaurant de Boegschroef *** - Delzijl

Een uniek hotel gelegen aan de havenboulevard met uitzicht op de jachthaven. Door veel bedrijvigheid op, aan en in het water is er geen dag het zelfde in ons hotel. Op loopafstand vindt u het centrum, het strand en het bus–treinstation dat gelegenheid biedt voor diverse uitstapjes. De 24 luxe ingerichte hotelkamers zijn voorzien van zitje, 2–eenpersoonsbedden, grote LCD TV, bureau, ruime kledingkast, minibar, Senseo koffieautomaat, gratis draadloos internet.
Onze Keukenbrigade staat voor u klaar om u heerlijk te verwennen met eerlijke en vers bereide maaltijden. Onze kaart is zeer gevarieerd, en we proberen steeds met de seizoenen mee te gaan, laat u eens verrassen...

Informatie   T 0596-613615   www.deboegschroef.nl

Hotel Restaurant de Boegschroef Hotel Restaurant de Boegschroef

Hotel-Restaurant

Home