Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Limburg

A

Home

 

Hotel Restaurant Berg en Dal *** - Epen

In een prachtig natuurgebied aan de rand van het dorp Epen ligt Hotel Restaurant "Berg en Dal". Epen is gelegen in het zuidelijkste puntje van het Limburgs grensgebied België, Duitsland en Nederland.
Ons hotel beschikt over een lift en alle openbare ruimtes zijn voorzien van airconditioning. In onze bar en enkele hotelkamers kunt u gebruik maken van draadloos internet, ook beschikken wij over een internetcorner. Aan de achterkant van ons hotel bevindt zich een prachtig Panoramaterras. Geniet van een schitterend uitzicht over de "Limburgse Heuvels", onder het genot van een goed glas, een welgevulde dis of wat dacht u van heerlijk ambachtelijk Italiaans schepijs? Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid.


Informatie   T 043 4551383   www.bergendalepen.nl

Hotel Restaurant Berg en Dal Hotel Restaurant Berg en Dal

Hotel-Restaurant

Hotel Restaurant Gulpenerland **** - Gulpen

Hotel restaurant Gulpenerland is het meest stijlvolle hotel in de omgeving van Gulpen. Onze sfeervolle locatie, aan de voet van de Gulperberg, biedt alle faciliteiten die u van een viersterrenhotel mag verwachten. Kom tot rust en geniet van het Bourgondische eten van onze voortreffelijke chef-kok in de mooiste gemeente van het Limburgse Heuvelland. Ons hotel is gevestigd in een monumentaal pand, dat volledig is aangepast aan hedendaagse wensen. Onze kamers zijn zeer sfeervol en alle faciliteiten zijn er op gericht u direct thuis te laten voelen.
Voor de golfer, maar ook de wandelaar, fietser en motortoerrijder is er een keur aan mogelijkheden.

Informatie   T 043 4503988   www.hotelgulpenerland.nl

Hotel Restaurant Gulpenerland Hotel Restaurant Gulpenerland

Hotel-Restaurant

Hotel Restaurant Vijlerhof - Vijlen

Op een bijzonder 'Limburgs' plekje, hoog op de Vijlenberg ligt dit hotel met een gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u een persoonlijk welkom en comfort dat u van een geriefelijk familiehotel mag verwachten. Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken de Vijlerhof.
De 14 hotelkamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en kabel-tv. Met het uitgebreid en heerlijk ontbijt kunt u de dag weer goed beginnen. Het hotel beschikt over een eigen gratis parkeerplaats, bergruimte voor fietsen en een vergaderzaal tot 22 personen.

In het stijlvolle ŕ la carte restaurant met open haard ervaart u met recht wat bourgondische gastvrijheid is, het gezellige voor- en tuinterras met fraai panorama completeren het geheel.


Informatie   T 043 3061710   www.vijlerhof.nl

Hotel Restaurant Vijlerhof Hotel Restaurant Vijlerhof

Hotel-Restaurant

Hotel Lamerichs *** - Geulhem

Hotel Lamerichs is rustig en markant gelegen in het mooie Limburgse Geuldal en Heuvelland. Het dorpje Geulhem in Berg en Terblijt is omringd door een zeer bosrijk gebied maar de drukte van de stad is niet ver weg! Een geliefde plek voor iedereen die onbezorgd wil genieten van al het goede en Bourgondische dat Limburg in huis heeft. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van de mooie steden Valkenburg, Maastricht, Aken en Luik. Hier kan men nog onbezorgd genieten van de natuur. Ons hotel beschikt over 25 kamers, een lift, een mooi tuinterras, gratis draadloos internet en gratis privé parkeerplaats. Alle fietsen kunt u veilig opbergen in onze fietsenstalling. De meeste kamers zijn op 3 sterren niveau en tevens zijn er kamers op 4 sterren niveau.

Informatie   T 043 6040555   www.hotellamerichs.nl

Hotel Lamerichs Hotel Lamerichs

Hotel-Restaurant

Home