Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Nijmegen

A

Home

 

Scandic Sanadome **** - Nijmegen

S
candic Sanadome is een 4-sterren plus hotel met een modern design interieur en beschikt over 85 Deluxe en 11 Superior hotelkamers.
Ruime kamers bijna allemaal met balkon en uitzicht op fontein of parktuin, ingericht met zeer grote en comfortabele bedden. U kunt gratis gebruik maken van draadloos internet op alle hotelkamers. In uw luxe hotelkamer kunt u kostenloos genieten van maar liefst 17 nieuwe Blockbuster films op een super moderne 81cm Full HD LED TV. U kunt ons Thermenlandschap onbeperkt bezoeken gedurende uw verblijf, waar u tevens kunt genieten van onze heerlijke Beauty & Wellness behandelingen. Wij onderhouden u ook graag in culinaire sferen. Er zijn vier restaurants met ieder een eigen uitstraling.


Informatie   T 024 359780   www.sanadome.nl

Scandic Sanadome Scandic Sanadome

Hotel-Restaurant

MANNA - Nijmegen

MANNA is luxe suitehotel, wereldbar en Global food-restaurant in één. Wie een nacht of een weekend op topniveau in het hart van Nijmegen wil doorbrengen, komt eigenlijk automatisch bij MANNA terecht. In een historisch stadspand aan de Oranjesingel, met alle hedendaagse luxe en comfort. De ruime luxe suites zijn ingericht door Lusco Fusco Design met standaard airconditioning, Percale bedlinnen, Ex-voto Amanities, Nespresso-machine, tea- en juicebar, JEE-O bath-design, Rainfall showers, badjas en slippers. Gratis wireless internet, iMac met MS Office en Apple-software en gratis movie on demand. Ook voor een zakelijke bijeenkomst met ontbijt, lunch of diner en voor een huwelijksnacht in de mooiste bruidssuite van Nijmegen is MANNA the place to be.

Informatie   T 024 3650990   www.manna-nijmegen.nl

MANNA Nijmegen MANNA Nijmegen

Hotel-Restaurant

Home