Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Rotterdam

A

Home

 

Maritime Hotel *** - Rotterdam

Hét 3-sterren hotel op een 5-sterren locatie!
Het Maritime Hotel is gevestigd in het centrum van Rotterdam op een unieke locatie direct aan de Nieuwe Maas, naast de Erasmusbrug.
Niet alleen gasten uit de maritieme wereld, maar ook toeristen, zakenmensen, etc. kunnen genieten van een verblijf in het hotel met maritieme en historische sfeer. Het hotel heeft in totaal 165 goed ingerichte kamers, waaronder één, twee, drie en vierpersoonskamers, in totaal 280 bedden. Alle kamers beschikken over televisie, gratis inhouse movie-channels, telefoon, radio, automatisch weksysteem en gratis WiFi. In het restaurant heeft u de keuze uit diverse menu's. Er is capaciteit voor 120 personen.


Informatie   T 010 2010900   www.maritimehotel.nl

Maritime Hotel Maritime Hotel

Hotel-Restaurant

The Manhattan Hotel Rotterdam ***** - Rotterdam

Het is ons een genoegen u te mogen verwelkomen in The Manhattan Hotel Rotterdam, het luxe 5-sterren hotel in het centrum van Rotterdam. Onze centrale ligging, tegenover het Centraal Station, brengt u in korte tijd in vrijwel alle grote Europese steden door gebruik te maken van hogesnelheidstreinen als Fyra, Thalys of Eurostar.
Onze kamers en suites zijn elegant en modern ingericht en bieden alle comfort en luxe aan zowel zakelijke reizigers als bezoekers van de stad. We zijn een 100% rookvrij hotel. The Manhattan Hotel Rotterdam heeft de grootste conferentiemogelijkheden in het centrum van Rotterdam.
En ons banqueting team garandeert u en uw gasten een evenement van wereldklasse. Hotelkamers & Suites: 230. Hotelketen: Worldhotels.

Informatie   T 0800 0221040   www.manhattanhotelrotterdam.com

The Manhattan Hotel Rotterdam The Manhattan Hotel Rotterdam

Hotel-Restaurant

Home