Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Utrecht

A

Home

 

Restaurant Hotel De Kastanjehof - Lage Vuursche

Restaurant Hotel De Kastanjehof ligt midden in de prachtige bossen van Lage Vuursche.
Door de centrale ligging, tussen Amsterdam en Utrecht, is dit idyllische plekje voor iedereen gemakkelijk te bereiken. In dit charmante hotel voelt men zich direct thuis. De keuken van De Kastanjehof is in de wijde omtrek bekend om zijn bijzondere gerechten. De menukaart is Frans georiŽnteerd met internationale invloeden. In de zomer worden lunch en diner op het terras geserveerd.

De Kastanjehof is bij uitstek geschikt voor diverse ontvangsten, zoals; recepties (particulier en zakelijk) high tea, brunch, familiediners, huwelijksdiner, vergaderingen, seminars, workshops en dergelijke.

Informatie   T 035 6668248   www.dekastanjehof.nl

Restaurant Hotel De Kastanjehof Restaurant Hotel De Kastanjehof

Hotel-Restaurant

Hotel Restaurant La Promenade - Baarn

Kom ontdekken en ervaar dat Promenade op het gebied van proeven en ontspannen u blijft verrassen. Onze uitgebreide en aantrekkelijk geprijsde kaart biedt volop keus voor iedereen. Of het nu gaat om ontbijt, koffie met of zonder gebak, lunch, high tea of een sfeervol diner…u krijgt het allerbeste. Blijft u bij ons overnachten? Wij beschikken over 21 hotelkamers voorzien van badkamer, tv en gratis WiFi.
Ons hotel bevindt zich in het hart van Baarn. Op loopafstand van het NS station en goed te bereiken vanaf Schiphol. Baarn is zeer centraal gelegen tussen Soestdijk en Lage Vuursche. De ligging en groene, bosrijke omgeving van 't Gooi vormen uitstekende ingrediŽnten om te wandelen, te fietsen of te golfen.

Informatie   T 035 5412913   www.la-promenade.nl

Hotel Restaurant La Promenade Hotel Restaurant La Promenade

Hotel-Restaurant

Hotel Ernst Sillem Hoeve - Den Dolder

Verscholen in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche ligt Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve, op 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam. Het hotel is een voormalig koetshuis uit 1880 en combineert de grandeur uit het verleden met de moderne faciliteiten van nu. Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft 86 hotelkamers, inclusief 7 businesskamers, 1 kamer voor mindervaliden en een bruidssuite.

Voor uw zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen, conferenties, vergaderingen, seminars en productpresentaties. Maar ook voor weekendjes weg of feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften en bedrijfsevenementen, bent u bij ons van harte welkom.
Wij maken van uw verblijf een succes!


Informatie   T 035 6668541   www.esh.nl

Hotel Ernst Sillem Hoeve Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel-Restaurant

Home