Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Groningen stad

A

Home

 

Hotel Schimmelpenninck Huys - Groningen

Gevestigd in hartje binnenstad ligt het Schimmelpenninck Huys, met alle mogelijkheden van de bruisende studentenstad op steenworp afstand. De nostalgische en rustige uitstraling van het Huys geeft een bijzonder gouden randje aan uw overnachting, (zakelijke) afspraken, lunch of diner in Groningen.
Onze faciliteiten bieden een goede ‘thuys’ voor zowel de zakelijke gast als voor de gast die graag optimaal wil genieten van zijn vrije tijd:
historisch tuinterras, gratis WiFI, roomservice, Restaurant Classique met Franse keuken, Zeespecialiteiten Restaurant De Parelvisser, wijnkelder, De Brasserie, Barokkamer voor besloten diners, schoonheidssalon, drie bijzondere vergaderzalen, chocolade atelier, 60 hotelkamers ....


Informatie   T 050-3183164   www.schimmelpenninckhuys.nl

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel-Restaurant

Asgard Hotel - Groningen

Asgard Hotel staat voor overnachten in een design-concept. Het hotel is gevestigd in een uniek gebouw dat uit 1935 stamt en de authentieke, architectonische kenmerken worden met een modern ontwerp gecombineerd. De kamers zijn ruim, sfeervol ingericht, voorzien van een gratis en snelle internetverbinding (breedband en WiFi), een moderne plasma TV en een zeer luxe badkamer.
De luxe badkamers beschikken over een regendouche en verwarmde vloer.
Het hotel is gelegen aan de rand van binnenstad in het zogenaamde Museumkwartier en bevindt zich op slechts enkele minuten van het Centraal Station en de Grote Markt.

Informatie   T 050 368 4810   www.asgardhotel.nl

Asgard Hotel Asgard Hotel

Hotel-Restaurant

Home