Hotel-Restaurantgids.nl

Restaurant Van Tarel - Taarlo

Van Tarel is gevestigd in een boerderij aan de dorpsbrink in Taarlo.
Bij de inrichting van het restaurant hebben we de originele constructie in het zicht gelaten. De aangebouwde schaapskooi fungeert als ruimte voor privédiners.
Wij proberen de informele en gastvrije sfeer te scheppen die hier thuishoort, en samen met onze keukenbrigade al onze gasten een memorabele avond te bezorgen. We werken met de beste producten die te koop zijn. Dan kom je vaak uit bij vlees van dieren die natuurlijk hebben geleefd, biologisch verbouwde groente, ongefilterde en ongezwavelde wijnen. Wij willen die mooie natuurlijke smaken benadrukken door vakkundig, inventief en verleidelijk te koken.


Informatie   T 0592 231994   www.vantarel.nl

A

Restaurants in Drenthe

A

Home

Restaurant Van Tarel Restaurant Van Tarel

Hotel-Restaurant

Restaurant de Gulle Gans - Assen

Op de Markt, het meest sfeervolle pleintje van Assen, vindt u restaurant de Gulle Gans. Laat u verrassen door sfeer, ambiance en heerlijk eten. Wij hebben (gedeeltelijk) biologisch vlees en een ruime keus in vegetarische gerechten. Voorts beschikken wij zomers over een ruim terras met uitzicht op het sfeervolle pleintje. Bent u met meer personen dan kunnen we in onderling overleg een menu samenstellen in diverse prijsklassen en aantal gangen per menu. We kunnen een menu maken, volledig aangepast aan uw wensen en verlangens. Verder is het mogelijk om met grote gezelschappen à la carte te eten, de individuele keuzes moeten dan van tevoren worden door gegeven.
U kunt bij ons ook terecht voor kookworkshops en wijnproeverijen.

Informatie   T 0592 302667   www.gullegans.nl

Restaurant de Gulle Gans Restaurant de Gulle Gans

Hotel-Restaurant

Buffet-restaurant de Schaopwas - Eext

Genieten van die typische Drentse gastvrijheid die bij ons zo heel gewoon is. Ultiem culinair genieten van de buffetten van de Schaopwas waarbij u een ruime keuze heeft uit meer dan 110 gerechten. Huisgemaakte salades en eigen, ambachtelijk, gerookte vis- en vleesgerechten zijn bij de Schaopwas de gewoonste zaak. Uit eten in de Schaopwas is genieten voor jong en oud. Niet voor niets zijn wij al meer dan 18 jaar toonaangevend in Noord Nederland.
Wij bieden u met onze bbq-vlotten de unieke mogelijkhed om eens op geheel eigen wijze te genieten van een heerlijke bbq of brunch. Op onze BBQ-vlotten kunt u 2 uur lang genieten van heerlijk eten, onbeperkt drinken en varend genieten van het prachtige uitzicht.


Informatie   T 0592 261897   www.schaopwas.nl

Buffet-restaurant Schaopwas Buffet-restaurant Schaopwas

Hotel-Restaurant

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst
De Schiphorst (Meppel)

De Havixhorst is een havezathe gelegen op een landgoed in de gemeente Meppel in de provincie Drenthe. Het oorspronkelijke landhuis is nu in gebruik als Châteauhotel en -restaurant. Van oudsher vestigden Drentse boeren zich op de zandhorsten langs het riviertje de Reest.
Één van de oude hoeves overtrof de andere al snel in macht en aanzien.

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst is in alle opzichten een inspirerende plaats. Hier is volop aandacht voor authenticiteit in cultuur, gastronomie, historie en natuur. Een genot voor alle zintuigen.
De streekgebonden producten en kruiden waarmee de keukenbrigade gerechten bereidt, maken de menukaart tot een wel zeer exclusieve belevenis. Een toplocatie voor gastronomieminnend Nederland! Maar ook voor uw feest is De Havixhorst de ideale plaats.

Informatie   T +31 (0)522 441 487   www.dehavixhorst.nl
 

Hotel Restaurant De Havixhorst Hotel Restaurant De Havixhorst

Hotel-Restaurant

Home