Hotel-Restaurantgids.nl

Restaurant Listers Parkzicht - Eindhoven

Heerlijk en sfeervol genieten in het hart van Eindhoven!
De klassieke Franse keuken. Dat is de keuken van restaurant Listers Parkzicht. Natuurlijk met eigentijdse invloeden verwerkt tot creatieve gerechten met een echt Listers-signatuur. Informele en vriendelijke bediening, gecombineerd met een interieur van “Grand Allure” en een wijnkaart met wereldwijnen, staan garant voor een heerlijk ťn sfeervol avondje uit. Restaurant Listers Parkzicht, beroemd om de schitterende ligging, ligt naast het 'Stadswandelpark' in het hart van Eindhoven.
De auto kunt u gratis voor de deur parkeren. Groeps reserveringen voor lunch, borrels en koffietafels uitsluitend op afspraak.
7 dagen per week, bent u vanaf 12.00 uur meer dan welkom!


Informatie   T 040 2114888   www.listers.nl

A

Restaurants in Eindhoven

A

Home

Restaurant Listers Parkzicht Restaurant Listers Parkzicht

Hotel-Restaurant

Restaurant Sizzling - Eindhoven

Aan het bruisende stationsplein in Eindhoven herkent u Restaurant Sizzling aan de gezellige uitstraling van de serre. De brandende fakkels aan de voorgevel geven het restaurant een warme en informele sfeer, een sfeer die u binnen ook aantreft. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Een van de bijzonderheden van Restaurant Sizzling is de presentatie van de gerechten op zeer warme gietijzeren borden. Hierdoor beginnen de tapenades en oliŽn heerlijk te ruiken en worden de gerechten sissend aan tafel geserveerd. Een voordeel van 'sizzling' is dat uw eten lang warm blijft op het bord. Lekker eten en genieten in een ongedwongen sfeer doet u bij Restaurant Sizzling!

Informatie   T 040 2134459   www.restaurantsizzling.nl

Restaurant Sizzling Restaurant Sizzling

Hotel-Restaurant

Restaurant LN2 - Eindhoven

Midden in het centrum van designstad Eindhoven, ligt ons trendy Resto/Lounge LN2. Onder mijn leiding (Ryan Bahadoer) staat een enthousiast team voor u klaar. Samen brengen wij u een totaal beleving van ongekende klasse. In een moderne ambiance zult u langs smaken, geuren en culturen geleid worden op innovatieve en inspirerende wijze… Al op jonge leeftijd raakte Ryan geÔnspireerd door voeding. Bij zijn vader (chef-kok/eigenaar van sterrenrestaurant “Lindehof”) zag hij wat dat allemaal inhield. Hij leerde de essentie van koken. Doelgericht ging Ryan een opleiding volgen op de koksschool. Zo kreeg hij de kans om stage te lopen bij grote leermeesters. Na deze periode studeerde hij Food en Design. Bij iedere ervaring groeide de inspiratie.

Informatie   T 040 2119296   www.ln2.nl

Restaurant LN2 Restaurant LN2

Hotel-Restaurant

Home