Hotel-Restaurantgids.nl

Spicebrush de Proeverij - Apeldoorn

U vindt ons restaurant aan het Marktplein in het centrum van Apeldoorn. In ons geheel vernieuwde restaurant staan wij voor comfort en kwaliteit in een gezellige en sfeervolle zaak. Onze menukaart kenmerkt zich door proeverijen. Alle gerechten op de kaart kennen drie verschillende bereidingswijzen, waardoor u kunt genieten van een optimale smaakbeleving van onze producten. Zin in een andere wijn dan de huiswijn. Dat kan in ons restaurant. Door onze wijnklimaatkast bieden wij u 12 verschillende wijnen per glas. In samenwerking met wijnhuis “Oud Reuchlin & Boelen” hebben we bij de gerechten een passende wijnsuggestie voor u geplaatst. Spicebrush de Proeverij staat voor goed en gastvrij tafelen in een ongedwongen sfeer.


Informatie   T 055 5225064   www.spicebrush.nl

A

Restaurants in Gelderland

A

Home

Spicebrush de Proeverij Spicebrush de Proeverij

Hotel-Restaurant

Restaurant Silk Road - Arnhem

Ge´nspireerd door de Zijderoute van Marco Polo nemen wij U graag mee op reis om de authentieke kookkunsten van de volkeren te proeven van onder andere Vietnam, Japan, Korea, Thailand, MongoliŰ en China.
Treed in de voetsporen van Marco Polo in Restaurant Silk Road en beleef de Zijderoute. Wij hanteren geen kaart. Wij nemen U graag mee op een culinaire en avontuurlijke reis op een verrassende manier. Doordat wij allemaal kleine gerechtjes serveren, kunt U meer proeven van de verschillende continenten. Aan het einde van de reis rekenen wij het aantal gangen af. Ook voor de liefhebbers, die een speciaal dieet (suiker, gluten) hebben, veganistisch of vegetarisch zijn, hebben wij zeer uitgebreide mogelijkheden.

Informatie   T 026 4460006   www.silkroad-restaurant.com

Restaurant Silk Road Restaurant Silk Road

Hotel-Restaurant

Restaurant Bij d’n open haard - Zutphen

Op een prachtige locatie in het hart van het mooie Middeleeuwse Hanzestadje Zutphen vindt u restaurant ‘Bij d’n open haard’ aan de Houtmarkt 60. Een uniek restaurant in Nederland! Gevestigd in een monumentaal pand uit ▒1400 en sfeervol ingericht in de oude stijl die prachtig past bij het pand. Direct bij binnenkomst proeft u de sfeer van weleer! Wij zijn gespecialiseerd in: Middeleeuwse en Oud-Europese gerechten. Bereid volgens recepten van onze rijke voorouders!
Uiteraard serveren wij daarnaast ook puur Hollandse gerechten zoals bijv. schnitzel, varkenshaas of biefstuk van de haas.

Restaurant ▒ 50 zitplaatsen (airco aanwezig).
Terras ca. 36 zitplaatsen (terrasverwarming aanwezig).


Informatie   T 0575 512165   www.restaurantopenhaard.nl

Restaurant Bij d'n open haard Restaurant Bij d'n open haard

Hotel-Restaurant

Brasserie De Boerderij - Arnhem

Brasserie De Boerderij is gevestigd in een monumentaal pand en heeft een eigentijdse uitstraling. De ligging is uniek: in het Sonsbeekpark, op steenworpafstand van het Arnhemse stadscentrum. De keuken is Frans georiŰnteerd, de inrichting hip en chic. Het restaurant is voorzien van een loungegedeelte. De open haard zorgt voor een huiselijke sfeer.
Voor werkoverleg, lunch of diner is dit de ideale locatie.
Brasserie De Boerderij is goed bereikbaar via de A12 en de A50. Er is bovendien volop gratis parkeergelegenheid. Dagverse producten zijn de basis voor de gerechten uit de Franse keuken. De smaakcombinaties zijn verrassend en er is een maandelijks wisselende kaart. Passende en verrassende wijnen worden samen met u gekozen.

Informatie   T 026 4424396   www.brasseriedeboerderij.nl

Brasserie De Boerderij Brasserie De Boerderij

Hotel-Restaurant

Home