Hotel-Restaurantgids.nl

De Lindeboom - Schalkhaar

Kom gezellig eten bij De Lindeboom in Schalkhaar.
De Lindeboom bestaat uit een restaurant, diverse vergaderzalen en diverse sfeervolle ruimtes. Het is gelegen in het hart van het dorp Schalkhaar, onder de rook van Deventer.
In ons onlangs geheel verbouwde restaurant kunt u heerlijk genieten van de traditionele Hollandse en Franse keuken. De Lindeboom beschikt over 5 zalen dus voor een feestje bent u bij ons ook op het goede adres.
Voor de kinderen is er een aparte hoek waar ze met lego kunnen spelen of een mooie tekening kunnen maken.
Kom eens kijken op onze website en bel ons gerust voor meer informatie.


Informatie   T 0570 625225   www.delindeboomschalkhaar.nl

A

Restaurants in Overijssel

A

Home

De Lindeboom De Lindeboom

Hotel-Restaurant

Pan ’n werelds restaurant - De Lutte

Bij ons kunt u genieten van allerlei heerlijke gerechten uit diverse keukens van de wereld. Heeft u zin in een lekkere carpaccio vooraf, of liever een heerlijk chinees tomatensoepje tussendoor? Het kan allemaal. Hier betaalt u niet voor hetgeen u eet, maar voor 2,5 uur lang uitgebreid genieten. Van koude- en warme voorgerechten tot uitgebreide desserts! Ook aan ons ruim assortiment frisdranken, koffie/thee, verse jus d'orange is geen prijs verbonden. Alleen voor alcoholische dranken betaalt u een kleine meerprijs. Proef de sferen van de verschillende landen. Zo ziet u in het hart van de zaak het dynamische showcooking gedeelte, waar diverse landen bij elkaar in één ruimte de lekkerste gerechten voor u klaarmaken.

Informatie   T 0541 512674   www.restaurantpan.nl

Pan 'n werelds restaurant Pan 'n werelds restaurant

Hotel-Restaurant

Home