Hotel-Restaurantgids.nl

Restaurant ‘het Prentenkabinet’ - Leiden

De ligging in de prachtige oude Pieterswijk en de bijzondere sfeer van het eeuwenoude pand maken Restaurant ‘het Prentenkabinet' tot een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van Leiden.
De koks van ‘het Prentenkabinet' laten zich inspireren door de Frans / Internationale keuken. Zij koken op hoog niveau, met veel zorg en aandacht voor kwaliteit en ambachtelijkheid. Diezelfde kwaliteit vormt ook de basis voor de zorgvuldig geselecteerde wijnkaart.
Kenmerkend voor het Prentenkabinet is het ruime aanbod aan culinaire en leuke arrangementen. Private Dinner van 8 t/m 120 personen. Dagelijks geopend vanaf 17.30 uur voor diner, en voor groepen vanaf 10 personen vanaf 12.00 uur.


Informatie   T 071 5126666   www.prentenkabinet.nl

A

Restaurants in Zuid-Holland

A

Home

Restaurant Het Prentenkabinet Restaurant Het Prentenkabinet

Hotel-Restaurant

Pasta Company - Zoetermeer / Scheveningen

Sinds jaar en dag is ons motto "Food without frontiers".
Grenzeloos lekker eten dus. En dat met laagdrempelige gastvrijheid. Onze keuken presenteert een mix van gerechten van Franse, Italiaanse, Amerikaanse en Aziatische origine. Uiteraard met verrassende pasta’s. Onze koks presenteren elk seizoen een nieuwe kaart. Pasta Company heeft inmiddels een aantal klassiekers die niet meer weg te denken zijn. Naast een uitgebreide lunchkaart presenteren we voor u een dinerkaart welke is verdeeld in een 3-gangen keuzemenu en uitgebreide ŗ la carte. Elke Pasta Company is toegerust voor de ontvangst van gezelschappen. Bij groepen vanaf 12 personen adviseren we u vooraf een menu met ons samen te stellen.  Pasta Company Zoetermeer T 079 342 83 83.

Informatie   T 070 3062444 Scheveningen   www.pastacompany.nl

Pasta Company Pasta Company

Hotel-Restaurant

Restaurant DOK - Zwijndrecht

Met onze keuken gaan we terug naar de basis. Puur vis en vlees, bereid met smakelijke kruiden en eerlijke ingrediŽnten, dat is waar wij bij Dok voor staan. Bij Dok nemen wij u graag mee op een reis langs de Mediterraans-Franse keuken. Eerlijke en pure gerechten zorgen voor een unieke smaakbeleving. Op deze bijzondere locatie aan het water serveren wij uitsluitend verse producten. Deze producten zijn afkomstig van uitzonderlijke leveranciers waarbij de pure smaak al in het product gevangen zit. Wij hebben voor u een kaart samengesteld die prikkelt, verrast en de juiste smaken combineert. Aangevuld met een exclusieve wijnkaart zorgen wij voor een culinaire ervaring die u nog lang zal mogen bij blijven. Graag tot ziens bij Dok Restaurant in Zwijndrecht!


Informatie   T 078 6120780   www.dokrestaurant.nl

Restaurant DOK Restaurant DOK

Hotel-Restaurant

Restaurant Kaagjesland Smaakt - Reeuwijk

Midden in het polderlandschap van Reeuwijk-Dorp ligt Restaurant Kaagjesland Smaakt van Rien en Carla Achterberg. Met uitzicht op de groene weiden waar de hazen nog vrij door het veld rennen, kunt u een avond of middag lang genieten van de heerlijke gerechten die patron-cuisinier Rien Achterberg met zijn team voor u bereidt. Bij goed weer kunt genieten van het landschap op ons ruime terras. Voor gasten die liever in een aparte ruimte willen dineren hebben wij 'De Hooizolder', met uitzicht op het Reeuwijkse polderlandschap. De Hooizolder biedt plaats aan twaalf tot twintig personen. Wel vragen wij u vanwege het grote aantal personen een keuze te maken uit onze menu's. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen en eventuele uitzonderingen.

Informatie   T 0182 396421   www.kaagjesland.nl

Restaurant Kaagjesland Smaakt Restaurant Kaagjesland Smaakt

Hotel-Restaurant

Home